Forza Știința! Suporterii din Peluza Nord Craiova organizează un meci de FIFA20 în beneficiul Spitalului de Boli Infecțioase

0

Peluza Nord Craiova, galeria clubului Universitatea Craiova, a pus la cale un meci de FIFA20 pentru duminică seara, de la ora 20:00, meci care se va disputa între doi dintre băieții din galerie și campionul Dan „TheStricker” Buzărnescu, reprezentantul Universității Craiova în competițiile de FIFA20, alături de Mihai Roman, fotbalist.

Este modalitatea lor de a acționa și a ajuta cadrele medicale care se confruntă cu lipsuri grave în contextul pandemiei de coronavirus care afectează și România, un gest comun de solidaritate pe care vor să îl transmită mai departe, astfel încât mesajul (și ideea) lor să ajungă la cât mai multă lume. Acesta este și motivul pentru care au răspuns întrebărilor din partea presei, lucru pe care îl fac rar, pentru că în mod normal publică doar comunicate atunci când au de transmis ceva. Dar gestul de a vorbi, iată, cu un site dedicat în special femeilor, e un semn că suntem împreună toți în povestea aceasta. Și că, în mod ironic, distanțarea socială pe care o practicăm toți acum ne aduce mai aproape. Meciul, pentru care s-au vândut la ora la care scriu 2.513 bilete, va fi transmis pe canalul de YouTube al clubului. Mai multe despre inițiativa Peluza Nord Craiova mi-a spus Rareș, unul dintre băieții din galerie care nu a vrut să îi fie publicat numele real, pentru a respecta regula lor internă – aceea că nu există lideri și că niciun suporter nu e mai important decât altul.

ELLE: De unde a pornit inițiativa voastră de a organiza un meci virtual în beneficiul Spitalului de Boli Infecțioase din Craiova?
Rareș: Trăim clipe triste, dramatice în multe țări ale lumii și probabil curând și în România, iar comunitatea noastră…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.