Florin Busuioc și-a deschis inima și a discutat despre viața lui de dinainte de a fi vedetă:  „Mi-am lăsat familia”

0

Renumitul actor a fost invitat în emisiunea Danei Săvuică, „E OK să fii vedetă?” și a mărturisit unele povești uimitoare.

Florin Busuioc și-a făcut curaj și și-a deschis inima în fața oamenilor

 „Mi-am lăsat familia şi nu regret. Pentru că dacă n-o lăsam, n-aş fi fost astăzi aici, pentru că se împiedicau cariera şi devenirea mea de condiţia de a fi acolo, în familie”, e mărturia lui florin Busuioc.

Florin Busuioc, despre familia pe care a abandonat-o

Anume visul meu de-a ajunge pe o scenă de teatru din Bucureşti, actor recunoscut – nu mă gândeam atunci la televiziune, că nu exista… În anii ’90, când eram încă la Piatra Neamţ şi am făcut o familie acolo, n-aş fi crezut că o să ajung în televiziune, mă gândeam la teatru.

Şi mi-am lăsat familia aceea cu copil, ca să-mi văd de treaba mea. Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat, mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!

Am făcut nişte gesturi, au fost refuzate, la un moment dat. Acum chiar mi-a scris fi-miu un mesaj: „Am fost un copil, am fost un prost. Hai să facem o…”. Şi probabil că o să ne reconectăm şi o să fie bine.

Am mai avut nişte încercări, au eşuat, mă rog, n-are importanţă. Mă simt vinovat, dar nu regret”. „El a fost privat de asta. Are tot…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.