Florin Busuioc a vorbit despre consecințele infarctului suferit: „Am vreo 5 coaste rupte” | Româneşti, Vedete

0

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a fost invitat în platoul emisiunii Vorbește lumea de la Pro Tv și a făcut dezvăluiri despre perioada grea cu care s-a confruntat după infarct: „Mi-am pus dorința să-mi treacă coastele astea rupte care mă cam enervează și nu mă lasă să respir cum trebuie. Am vreo 5 coaste rupte în urma resuscitării. Bogdan Talajman este artizanul acestor coaste rupte, însă foarte bine a făcut pentru că practic el m-a salvat și îi sunt recunoscător. Dacă îmi trec coastele după aia pot să vorbesc și despre teatru și despre revenirea dimineața la știri. Deocamdată am revenit seara. 

Eu dacă sfătuiesc pe cineva acum să nu fumeze și să trăiască mai în echilibru, nu o să mă asculte nimeni. Sfaturile bune pe care le dă cineva nu sunt luate în seamă. Trebuie să treci prin așa ceva ca să iei în seamă. Nici eu nu aș fi luat în seamă. Trebuie să am grijă de mine pentru că trebuie să am grijă de fete”, – a spus Florin Busioc.

Florin Busuioc, Busu așa cum îl alintă cei dragi, este căsătorit cu Liliana, actriță de meserie, împreună cu care are două fete: pe Natalie, în vârstă de 15 ani, și pe Catinca, de 10 ani. Prezentatorul meteo mai are un băiat din prima căsnicie, Florin Jr, în vârstă de 28 de ani.

Sursă foto: Arhivă, Instagram

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.