Flick la poker este As, la vară merge-n Vegas

0

 Calificarea lui Andrei Sebastian Filcea, supranumit „Flick, domnul Rimă’, la competiția din Las Vegas a rămas highlight-ul’ emisiunii de pe B1TV.

Andrei Sebastian Filcea a reușit să pună mâna pe al patrulea pachet al promoției organizate de poker 888 și PokerFest, în colaborare cu B1TV, în emisiunea desfășurată la mijlocul lunii decembrie, anul trecut. Deși pornea cu zero experiență în turneele de poker live, vedeta de la radio a reușit să intre la heads-up împotriva lui Robert Dumitrache și să câștige, după un „showdown’, în penultima mână permisă din turneu. Flick chiar a primit de pe margine unele indicații de strategie înainte de începerea emisiunii, așa că surpriza furnizată de el a fost cu atât mai mare. 

Jocul la heads-up l-a găsit pe Flick cu 36 de blinduri versus 6, dar Dumitrache a reușit să recupereze din handicap și chiar a devenit chip-leader. Din această poziție, nu trebuia decât să foldeze fiecare mână până la final pentru a-și asigura primul loc. Totuși, probabil din cauza oboselii și a tensiunii, Dumitrache n-a realizat situația în care se afla și s-a pus all-in cu două mâini rămase de jucat. Flick a plătit, cu o mână mai slabă, a avut puțin noroc și a luat potul și odată cu acesta tichetul spre Vegas.

Turneul WSOP 2020 Crazy Eights se va desfășura în Las Vegas în perioada 26-27 iunie, iar 12 câștigători de la TV vor avea ocazia să stea la mese cu cei mai buni din acest domeniu. În total, vor fi 13 jucători din țara noastră care se vor deplasa spre America, asta pentru că ultimul tichet va merge la campionul ediției 888LIVE Bucharest din martie, de la Intercontinental. 

 Inițial, show-ul Road to Vegas’ trebuia să…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.