Fillerele cu acid hialuronic – extrem de versatile și eficiente

0

În ultimii ani, popularitatea fillerelor cu acid hialuronic (HA) a crescut considerabil. Trendul nu este surprinzător, având în vedere beneficiile pe care le aduc aceste produse, faptul ca au un preț accesibil, dar și modalitatea revoluționară prin care acționează și riscurile minime pe care le implică utilizarea lor. Acidul hialuronic se găsește natural în corpul uman, cea mai mare concentrație fiind la nivelul articulațiilor, ochilor și pielii. Odată cu înaintarea în vârstă, pielea, mușchii și structura osoasă de la nivelul feței încep să piardă din volum. Aceste modificări duc la un aspect lăsat al feței, la apariția ridurilor și a liniilor fine, dar și la lipsa generală de structură sau la un aspect subțiat al buzelor. Injecțiile cu acid hialuronic au capacitatea de a corecta toate aceste imperfecțiuni, efectul fiind imediat.

In ce scop se pot folosi fillerele cu HA

Acidul hialuronic injectat folosind seringa cu ac sau, în unele cazuri, Hyaluron Pen se folosește cu succes în următoarele cazuri:

 • pentru a efectua corecții la nivelul lobului urechii;
 • pentru estomparea ridurilor fine;
 • pentru rejuvenarea părții superioare a palmelor;
 • pentru ridurile din jurul ochilor;
 • pentru ridurile tip marioneta;
 • pentru umplerea ridurilor;
 • pentru volum la nivelul buzelor;
 • pentru volum la nivelul pomeților.

Există mai multe tipuri de acid hialuronic, fiecare dintre acestea formulate diferit, pentru a da rezultate optime în scopul în care sunt utilizate. De exemplu, gama Revolax, unul dintre cele mai apreciate și utilizate tipuri de acid hialuronic, cuprinde:

 • Revolax Deep;
 • Revolax SUB-Q;
 • Revolax Fine.

Revolax Deep se recomandă celor care doresc corectarea sau evidențierea anumitor părți ale feței, fiind folosit pentru eliminarea ridurilor de expresie, pentru buze mai pline, dar și pentru accentuarea pomeților, pentru linia maxilarului și pentru bărbie.

Revolax SUB-Q este formulat într-o manieră gândită special pentru injectarea produsului în straturi subcutanate, scopul fiind umplerea ridurilor adânci și a pliurilor de sub piele. Se recomandă celor care au nevoie de un plus de elasticitate, formă și lifting. Este un produs ideal pentru eliminarea ridurilor de expresie, dar și pentru corectarea aspectului feței, prin injectare la nivelul nasului, pomeților sau bărbiei.

Revolax Fine este cel mai flexibil produs din această gamă, deoarece poate fi folosit pentru estomparea ridurilor fine din mai multe zone de pe gât și față. Se recomandă chiar și pentru prevenție, nu doar pentru corectarea aspectului. Astfel, dacă există linii superficiale, care la un moment dat se vor transforma în riduri adânci, acestea pot fi estompate cu Revolax Fine încă din stadiu incipient. Produsul este, de asemenea, recomandat pentru corecții la nivelul lobului urechii, pentru zona ochilor, dar și pentru zona buzelor.

Toate cele trei produse sunt fillere cu efecte de lungă durată, de 12-18 luni, cu o concentrație ridicată de HA pur, produs prin tehnologia 3D. Concret, acestea au în compoziție 24 de miligrame de HA per mililitru. De asemenea, pentru eliminarea disconfortului din momentul injectării, în formula fillerelor se găsește și lidocaină, un anestezic local extrem de eficient.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.