Fiica lui Courteney Cox a purtat rochia de acum 21 de ani a mamei ei și arată senzațional

0

Courteney Cox a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe Instagram o imagine cu fiica ei în vârstă de 14 ani, Coco Arquette, purtând o rochie pe care actrița a purtat-o în urmă cu 21 de ani la un eveniment de red carpet. Mai mult de atât, imaginea fiicei sale este alăturată unei fotografii în care actrița poartă acea rochie.

„Nu sunt o persoană care să păstreze lucruri, dar aceasta chiar a fost o achiziție excelentă! După 21 de ani…”, a scris actrița din serialul Friends în descrierea postării de pe social media.

Până și fosta ei colega din Friends, Lisa Kudrow, nu a rezistat tentației de a comenta despre asemănarea dintre actriță și fiica ei. „Oh wow…”, a postat Kudrow.

Courteney Cox a purtat respectiva rochie pe 30 iulie 1998 la premiera filmului Snake Eyes, iar mai mulți fani au comentat că a repurta o rochie după atâția ani este un gest pe care l-ar fi făcut celebrul personaj Monica Geller pe care Cox l-a interpretat în Friends.

În urmă cu un an, actrița și fiica ei au acordat un interviu publicației People în care au vorbit despre relația lor specială. „Vreau ca ea să îmi spun totul și ea nu vrea să îmi spună nimic. Ne mai certăm, să fim sincere, dar ne iubim foarte mult. Râdem mult,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.