Fiica Andreei Bălan, Ella, a împlinit trei ani, iar mama ei i-a organizat o petrecere spectaculoasă

0

Fiica cea mare a Andreei Bălan și a lui George Burcea, Ella Maria, a împlinit trei ani. Cei doi i-au pregătit fetiței lor o petrecere cu adevărat spectaculoasă.

Andreea Bălan le-a împărtășit fanilor de pe rețelele de socializare mai multe imagini de la petrecere. „Azi, Ella împlinește 3 ani! 3 ani minunați în care ne-am schimbat fundamental, am devenit mai buni, oferim iubire necondiționată și suntem cei mai fericiți!”, a scris Andreea Bălan la descrierea fotografiilor de pe Instagram.

La petrecere au fost prezenți mai mulți prieteni cu care Ella s-a putut juca. Ce a atras atenția cu adevărat a fost tortul pe care l-a avut Ella, care a fost pe două etaje, iar deasupra lui se puteau regăsi câteva figurine cu personajele ei preferate din desenele animate.

Pe lângă asta, un moment extrem de simpatic a fost acela în care unul dintre copii prezenți la petrecere i-a oferit un pupic pe frunte Ellei, iar Andreea Bălan a împărtășit acest moment cu urmăritorii săi. „Când ai 3 ani, te pupă Iubi (Ciprian) cu tati de față,” a scris Andreea Bălan.

În luna septembrie, Andreea Bălan…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.