Fericire mare pentru Alina Vidican. Fratele și cumnata i-au adus copiii înapoi acasă

0

 

De Crăciun, omul de afaceri Cristi Borceai-a avut alături pe toți cei șapte copii ai săi, iar de Revelion s-a distrat în Poiana Brașov. Cum n-a avut alături pe nimeni din familie, fosta soție a acestuia, Alina Vidican, a petrecut noaptea dintre ani la restaurantul pe care îl deține la Miami, alături de cei prezenți.

De câteva zile, Alina Vidican este fericită tare. Vedeta a reușit să se reîntâlnească cu cei doi copii ai săi și ai lui Cristi Borcea, Alexandru și Gloria. Aceștia au ajuns acasă, la Miami, după ce și-au petrecut sărbătorile de iarnă în România, alături de tatăl lor.

Fratele şi cumnata Alinei Vidican au fost cei care s-au ocupat ca micuţii să ajungă, în deplină siguranţă, în braţele mamei lor, la Miami.

După ce aceştia au petrecut Revelionul alături de Cristi Borcea, Valentina Pelinel şi toţi ceilalţi copii ai omului de afaceri, Alexandru şi Gloria au ajuns la Timişoara, iar de acolo, preluaţi de rudele Alinei, au plecat înapoi spre Statele Unite ale Americii.

„Alina a fost foarte fericită să îşi revadă copiii, era nerăbdătoare să îşi petreacă, din nou, timpul cu cei doi, mai ales că ea a fost foarte ocupată în perioada în care au lipsit din Miami, ea fiind cea care a supravegheat toate avenimentele care au avut loc la restaurantul din…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.