Femeile își doresc ca bărbații să știe aceste 11 lucruri importante despre dating

0

După cum îți va spune orice specialist în dating, de fapt, există o lipsă de conexiune fundamentală între femei și bărbați și, prin urmare, o mulțime de lucruri pe care femeile ar vrea ca bărbații să le știe despre dating. Și nu numai!

Așa că am făcut o listă cu ele (și aveți grijă să o distribuiți la rândul vostru, poate ajunge unde trebuie):

1. Povestea cu amiciția nu prea e pe bune; e doar un mod elegant de a spune că nu prea suntem interesate de sex.

Da, nu prea vă convine ideea de a avea o amică. Dar nici nu prea gestionați bine o respingere, așa că noi alegem această variantă de compromis, în care încercăm să facem parte din viața voastră, nu vrem să vă lezăm, dar nici nu vrem să facem sex. Pentru că, pur și simplu, nu suntem atrase la modul la acela…

2. Dacă simți nevoia să-mi spui că ești un tip de treabă, cel mai probabil nu ești!

Este valabil și pentru cei care spun că nu sunt afemeiați sau jucători. Este fix genul de auto-reclamă care are efect invers, pentru că trezește o groază de suspiciuni. Așa că, dacă ești cu adevărat un tip de treabă, lasă-mă pe mine să descopăr asta!

3. Pozele cu părțile voastre cele mai intime nu ni se par așa de sexy precum credeți! Din contra!

Celor mai multe femei cu care am discutat aceste imagini li se par de-a dreptul dezgustătoare și se simt jignite atunci când le primesc. Așa că, vă rugăm, încetați cu ele! Chiar nu găsim nimic sexy într-o imagine cu un penis, trimisă pe telefon!

4. Atunci când femeile se duc la o întâlnire cu un tip cunoscut pe o aplicație de dating, cea mai mare teamă a lor este că ar putea fi atacate sau violate.

Bărbații se tem că tipa cu care se întâlnesc ar…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.