Fapte care merită știute despre sloturile online

0

Site-urile cazinourilor își construiesc brandurile pe jocuri de înaltă calitate. Unele dintre aceste jocuri extrem de solicitate sunt sloturile online. În prezent, sloturile sunt esențiale pentru cele mai bune cazinouri online. De curând, sloturile online au început să aibă parte de recunoaștere. Cu câteva decenii în urmă, managerilor cazinourilor nu le plăceau sloturile și se gândeau că acest tip de joc se adresează femeilor și persoanelor în vârstă. Acesta este motivul principal pentru care acei manageri de cazino nu includeau sloturi în cazinourile lor. Pe la mijlocul anilor 80-90, au apărut jocurile de noroc online și au schimbat industria în ansamblu. Putem spune cu certitudine că acum, multe cazinouri online domină acest sector, datorită sloturilor online. Acest articol se va concentra pe fapte interesante despre aparate de sloturi.

Sloturile online au un număr infinit de rezultate

În aproape orice cazinou, jucătorii de jocuri online au nevoie de două variabile pentru calcularea ratei de câștig. Acestea sunt profit pentru fiecare pariu și șansa de a câștiga fiecare pariu. Jocurile de cazino online folosesc cărți de joc, zaruri și cifre, astfel încât, folosind matematica simplă, puteți calcula probabilitățile acestor jocuri.

De exemplu, blackjack este un joc de cărți care se joacă și într-un cazinou online. În cazul acestui joc jucătorii folosesc cincizeci și două sau treizeci și șase de cărți pentru a juca. În acest caz, probabilitatea de a obține o carte specială din întregul pachet este egală cu 51 la unu. Mai exact, puteți arunca zarurile. După cum știm, zarurile au șase părți, deci probabilitatea de a cădea o anumită parte a zarului este finită. La aparatele de sloturi online sistemul funcționează diferit.

Calcularea șanselor la orice rezultat dat este foarte dificilă pentru jocurile de sloturi. Motivul îl reprezintă mecanismul de jocuri al sloturilor online pe bani reali. La aceste aparate, jucătorii au simboluri particulare care plătesc diferit (au rate specifice) atunci când se nimeresc anumite combinații de simbolurile date. Acesta este motivul pentru care nu aveți cum să calculați rezultatele și să determinați când vor crește sau vor scădea șansele dvs. de câștig. Acest lucru duce la punctul în care jucătorii știu care este marja casei pentru un anumit cazinou online. Care este mai exact al doilea fapt despre care vom discuta?

Marja cazinoului este necunoscută în mediul online

În timp ce jucătorii joacă blackjack, ei știu că acest joc de cazinou online are, de exemplu, un punct zero de  minim 5%. Marja maximă a casei pentru acest tip de joc este egală cu patru procente în multe cazinouri online populare. Deși, la sloturile online, jucătorii nu pot obține informații despre marja cazinoului.

În general, marja casei pentru sloturile cazinourilor online este de 5%, dar nu puteți spune dacă un aparat de sloturi online are o marjă  de 30% sau doar de 5%. Este imposibil de examinat șansele, deoarece sloturile funcționează pe baza principiilor Random Number Generator (RNG). Există, de asemenea, cazinouri online care postează procente de rambursare pe site-urile lor pentru a atrage utilizatori. Însă, din păcate, jucătorii nu sunt capabili să descopere cotele procentelor de câștig în timp ce joacă sloturi online la cazinou.

Sloturile au caracteristici comune cu Cutiile lui Skinner

Dr. Skinner a fost un om de știință behaviorist (  a studiat comportamentul uman) care a folosit animale pentru experimente pe diferiți subiecți. Unul dintre experimentele sale este despre cutii. În acel experiment, Skinner a descoperit că animalele sunt mai receptive atunci când primesc recompense periodice. Se pare că recompensele periodice sunt mai satisfăcătoare. Implicația este cumva, similară cu aparatele de sloturi dintr-un cazinou online. De exemplu, dacă un jucător câștigă la fiecare rotire, va pierde motivația. Dar, dacă câștigă ocazional, motivația sa privind sloturile online, aceste jocuri cu bani reali, nu va fi afectată. Proiectanții de software pentru aparate de sloturi utilizează mai multe teste pentru a cunoaște frecvențele de succes. În acest timp, ei se concentrează asupra timpului pe cifrele dispozitivului, comparând diferite jocuri de sloturi.

Aceste teste îi ajută să identifice frecvența de câștig. Jucătorii au mai multe șanse să continue jocul. În partea de testare, experții realizează un joc de sloturi online cu rată de frecvență de 60%, iar la jocurile de sloturi similare, îl schimbă la 70%. Făcând acest lucru, ei află care este frecvența la care jucătorii tind să aibă succes la sloturi online. Drept urmare, aceștia configurează software-ul slotului în consecință. Dacă ați putea cumpăra un slot sau juca la un cazinou online, veți vedea că există asemănări între cele două concepte menționate mai sus.

Știți care este frumusețea jocurilor de cazino online? Faptul că un jucător poate câștiga jackpot-uri atractive la o anumită perioadă de timp. Așadar, încercați-vă norocul. Nu se știe niciodată când vă va surâde.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.