Fanii au observat un detaliu emoționant în imaginile de la întâlnirea Prințului Harry de la Kensington Palace

0

Prințul Harry și KP Sharma Oli, prim-ministrul Nepalului, s-au întâlnit ieri pentru a discuta mai multe subiecte, aceasta fiind prima vizită a unui oficial din Nepal din ultimii 19 ani. Cei doi s-au întâlnit însă și în trecut, în 2016, când Ducele de Sussex a mers într-o vizită oficială.

Prințul Harry și prim-ministrul Nepalului s-au întâlnit la Kensington Palace și, așa cum era normal, cei doi au făcut și câteva fotografii pentru a marca acest moment. e.Fanii au observat însă imediat un detaliu emoționant, mai ales că Harry și Meghan nu mai locuiesc la Kensington Palac În camera în care cei doi au discutat și au făcut poze erau expuse și câteva fotografii, printre care și una de la ședința foto de după anunțarea logodnei Prințului Harry cu Meghan Markle, în 2017.

Aceasta fotografie nu a fost publicată până acum și fanii au observat că pe rama acesteia se află și semnăturile și monograma cuplului.

Prințul Harry și Meghan Markle au locuit la Kensington Palace după nuntă, însă cei doi s-au mutat în Frogmore Cottage, Windsor, înainte de nașterea copilului lor. În weeekend, Meghan a participat pentru prima dată la un eveniment oficial, deși se află în concediu de maternitate.

Aceasta a atras…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.