Familia Regală Britanică stabilește noi reguli pentru conturile de social media

0

Familia Regală Britanică a dezvăluit ieri un set de reguli oficiale pentru conturile de social media, încercând astfel să „creeze un mediu sigur” pentru cei care accesează The Royal Family, Clarence House și Kensington Palace, potrivit unui comunicat de presă.

„Îi rugăm pe toți cei care accesează conturile noastre să arate curtuoazie, bunătate și respect pentru toți membrii comunităților noastre de social media”, alături de acest mesaj fiind transmise și noile reguli.

Astfel, comentariile nu trebuie să conțină spam, să defăimeze vreo persoană, să fie obscene, jignitoare, amenințătoare, abuzize, pline de ură sau să promoveze materiale sexuale explicite sau cu violență. Totodată, sunt interzise comentariile discriminatorii despre rasă, sex, religie, naționalitate, dizabilități, orientare sexuală sau vârstă.

Potrivit comunicatului, comentariile care încalcă aceste reguli și cele care conțin publicitate sau nu sunt potrivite pentru subiectul în cauză, vor fi șterse, iar utilizatorii pot fi blocați. În plus, se pare că acele comentarii care sunt cu adevărat îngrijorătoare vor fi trimise autorităților.

Familia Regală Britanică nu a explicat de ce sunt introduse aceste reguli, însă anunțul vine la câteva luni…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.