Extensii de gene fir cu fir sau mascara?

0

Un eveniment elegant presupune o pregătire în detaliu, de la ținuta perfectă, la coafură și machiaj, plus numeroasele detalii de luat în calcul. Ce culoare va avea rochia, ce geantă asortez, care sunt pantofii potriviți ori dacă părul va rămâne liber sau strâns într-o coadă. Orice femeie își dorește un look impecabil, astfel că nu omite niciun element care o va ajuta să arate perfect.

În mod cert, machiajul și coafura de zi cu zi vor fi inlocuite de o transformare spectaculoasă și ți-ai făcut deja o programare la salonul de înfrumusețare. Te întrebi dacă merită să renunți la rimelul pe care obișnuiești să-l aplici zilnic pentru extensiile de gene fir cu fir, atât de populare în ultima vreme? În cazul în care iei în calcul această idee, îți oferim câteva răspunsuri la cele mai frecvente întrebări, care să te ajute să iei decizia potrivită. 

Extensii cu gene, aspecte pro și contra

 

  • Look complet diferit

 

Extensiile cu gene fir cu fir au devenit extrem de populare în rândul femeilor ocupate, care sunt mereu pe grabă și care își doresc luminozitate și un chip conturat, fără să apeleze mereu la machiaj intens. Concret, genele au marele avantaj de a te face să arăți foarte bine, fără să fie nevoie să petreci minute bune în oglindă pentru a contura ochii. Va fi suficient să aplici un fond de ten, o pudră și un gloss și ești gata de plecare.

Dacă urmează un moment important în viața ta, atunci ai nevoie de un look perfect și special. Dacă nu ești adepta machiajului strident și rar folosești farduri de pleoape sau ruj în culori intense, poți apela la extensii gene pentru un eveniment, care îți vor schimba complet aspectul.

 

  • Întreținere periodică

 

Spre deosebire de mascara pe care o aplici o dată pe zi, genele au nevoie de întreținere periodică. După 3 până la 6 săptămâni, în funcție de cât de bine rezistă fără să se desprindă una câte una, este necesar să revii la salon. 

De cealaltă parte, genele fir cu fir necesită timp pentru îngrijire specială. Mai exact, procesul de demachiere se schimbă total, produsele cosmetice folosite trebuie să fie speciale, astfel încât să nu afecteze extensiile, iar poziția de dormit trebuie și ea controlată, căci altfel riști ca genele să se rupă. Spre deosebire de mascara pe care o aplici o dată pe zi, 

Când merită să renunți la mascara?

Dacă nu ai tenul gras, întrucât sebumul poate afecta adezivul cu care sunt aplicate, genele fir cu fir te scutesc de micile detalii ale machiajului zilnic, asta pentru că oferă luminozitate privirii și nu mai ai nevoie de farduri sau creioane contur. Dacă ești presată de timp dimineața sau nu ești adepta machiajului intens, dar vrei totuși un look feminin, atunci extensiile fir cu fir pot înlocui cu succes mascara. 

Ce se întâmplă cu genele naturale atunci când apelezi la extensii?

Te temi că genele naturale vor fi afectate? Nu și dacă apelezi la specialiști care dețin tehnica aplicării perfecte a fiecărui fir și folosesc materiale de calitate. Acestea se lipesc cu ajutorul unui adeziv special, la baza genelor tale, fără să le degradeze. Dacă le periezi zilnic și le îngrijești conform recomandărilor cosmeticienei, vei evita ruperea lor. 

Mai ai nevoie de rimel dacă ai gene aplicate?

Este contraindicat să aplici mascara pe extensiile de gene fir cu fir, întrucât procesul de demachiere trebuie să fie făcut cu maximă delicatețe și cu produse speciale. În plus, există riscul major să se desprindă și să le pierzi. Așadar, nu va fi nevoie să folosești rimel dacă te decizi asupra lor. 

Dacă nu obișnuiești să te machiezi, dar vrei un plus de feminitate, atunci poți apela la extensiile de gene fir cu fir. Nu va fi nevoie să mai faci nimic, cel mult să aplici pe buze un gloss și vei fi gata să ieși în lume cu zâmbetul pe buze, simțindu-te excelent în pielea ta. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.