Exclusiv: Anca Serea va deveni mamă pentru a șasea oară | Româneşti, Vedete

0

La 38 de ani, Anca Serea arată senzațional. Cele cinci nașteri anterioare și cea de-a șasea sarcină, a cărei „bună vestire“ a ales s-o împărtășească în premieră cu cititoarele revistei Unica, nu au lăsat semne fizice vizibile, dar au îmbogățit-o cu un bagaj emoțional uriaș. Dacă multe dintre mamele care urmează să nască un al doilea copil se frământă cum vor reuși să-și împartă iubirea între doi copii diferiți, Anca și soțul ei știu deja că sentimentele de dragoste părintească sunt infinite, ba chiar par să crească și să înflorească odată cu apariția fiecărui nou membru al familiei.

Aflând că este deja însărcinată în șase luni, am rugat-o să ne povestească mai multe despre actuala sarcină, dar nu am omis să-i punem (din nou) întrebarea pe care o primește cel mai des: cum face față? Cum se descurcă având o familie atât de numeroasă?

„Mereu am spus că ne mai dorim un copilaș și iată că minunea s-a întâmplat; sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate și cu anemia mea, pe care o țin sub control, dar și cu o tensiune foarte mică“, povestește Anca despre cum a decurs această…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.