Eva Mendes a dezvăluit că Ryan Gosling este un bucătar „incredibil”

0

Eva Mendes a făcut o declarație neașteptată pe contul ei de Instagram. Ea a răspuns unui comentariu primit de la un fan, spunând că Ryan Gosling, partenerul ei, este un bucătar extrem de priceput.

„Ryan este un bucătar și cofetar excelent. Serios. Este incredibil. Nu glumesc. Nu știu sigur dacă ceea ce fac eu se numește gătit. Doar gătesc legume la aburi, fac sucuri și orez. El chiar gătește”, a spus Eva Mendes.

Chiar dacă Eva Mendes nu se pricepe atât de bine la gătit precum Ryan Gosling, ea are o mulțime de alte lucruri de oferit, cum ar fi pasiunea pentru modă. Ea are o colaborare cu New York & Company prin intermediul căreia lansează mai multe colecții vestimentare. Ryan o susține în acest demers, după cum și Eva a afirmat acest lucru. „Ryan este incredibil de înțelegător și este aproape de mine. Mă face să realizez că este o adevărată muncă să lansez o colecție. Mă distrez făcând asta și nu realizez cât de dificil e.”

Eva Mendes nu a mai apărut pe marile ecrane, ultimul film în care ea a jucat fiind Lost River, regizat chiar de Ryan. În urmă cu puțin timp, un fan a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.