Epilare definitivă cu laser – merită s-o faci?

0

Părul…pe atât de dezirabil în anumite zone, pe atât de nedorit în altele. Apelăm la numeroase uleiuri esențiale și serumuri pentru a întări și îndesa podoaba capilară, genele, sprâncenele, în vreme ce părul din zone precum picioare, brațe, spate, axilă, inghinal ne creează stress și neplăceri. Dacă ai obosit să te confrunți cu foliculită, erupții, iritații, coșuri și piele aspră, poate că ai vrea să afli mai multe despre procedura de epilare definitivă cu laser.

Epilare definitivă: cum este posibilă?

Tehnologia laser utilizează un fascicul de lumină pentru a îndepărta părul nedorit. Avand eficiență și precizie, procedura de epilare cu laser țintește cu acuratețe bulbul pigmentat al firului de păr, iar căldura generată distruge folicului pilos și inhibă ciclul de creștere a părului, fără a afecta țesutul din jur.

La ce să te aștepți?

Prima vizită la clinica unde urmează să ți se aplice procedura este esențială. Acesta este momentul în care discuți cu medicul specialist despre rezultatele la care te aștepți, ți se consultă zona vizată, ți se pun întrebări despre istociul medical și medicația curentă și ți se expun rezultatele pe care le poti obtine, în funcție de toți acești factori, precum și de tipul tău de piele și păr. Procedura este contraindicată în cazul femeilor însărcinate, persoanelor cu afecțiuni grave de piele sau celor care au fost expuse la soare. Totuși, discuția cu medicul îți poate clarifica toate posibilele întrebări pe care le ai; poți primi anumite recomandări și reveni ulterior pentru procedură. De obicei, sunt necesare între șase și opt ședințe de epilare cu laser pentru a elimina  părul nedorit. Satisfacția pacientului este garantată, întrucât, potrivit studiilor de histologie, 90% dintre foliculii piloşi sunt distruși în urma epilării definitive. Creșterea părului la un moment dat este încă posibilă, dar este vorba de o cantitate redusă de păr și de o versiune mai fină și mai subțire a firelor de păr, aproape insesizabile. După un tratament complet de ședințe, rezultatele pot dura mulți ani, iar recreșterea părului se observă numai dacă apar modificări în echilibrul hormonal.

Clinica potrivită, rezultatele potrivite

Pentru a te putea bucura de rezultate sigure și estetice, așa cum îți dorești, alege o clinică dermatologică specializată în această procedură. Există o mulțime de persoane care improvizează astfel de proceduri la domiciliu și fără certificări. Există o mulțime de aparaturi și tratamente care promit epilarea permanentă, însă rezultatele diferă de tratamentele făcute de un profesionist.

Procedura de epilare definitivă marca Skinovate se concentrează în jurul inovației, de la aparatura folosită la abordarea personalului. Personalul medical specializat și aparatura laser modernă, de ultimă generație, asigură eficienţă terapeutică maximă şi profil de siguranţă complet. În orice procedură efectuată la Skinovate, misiunea este atât siguranța pacientului, cât și obținerea unor rezultate estetice și satisfăcătoare. Dacă ești în căutarea unei clinici de epilare definitivă în București, te așteptăm cu drag în clinica Skinovatedin cartierul Floreasca. Pentru că epilarea cu laser înseamnă mai mult decât atât. Piele mai fină, mai mult timp pentru tine, mai puține griji pe cap 😉 Pe curând!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.