Enrique Iglesias a dezvăluit numele fiicei sale nou-născute

0

Enrique Iglesias a acordat un interviu publicației People în care a vorbit despre turneul pe care îl va avea alături de Ricky Martin în perioada septembrie – octombrie 2020. Cu această ocazie, el a mai spus și care este numele fiicei sale care s-a născut în urmă cu 5 săptămâni.

Ei bine, pe fiica lui Enrique o cheamă Mary, sau Masha cum ar fi în rusă, fiind de la sine înțeles că numele a fost ales de iubita sa, Anna Kournikova, o fostă jucătoare profesionistă de tenis din Rusia.

Enrique Iglesias a mai vorbit și despre ceilalți copii ai săi și cum se simt acum că mai au o soră. „De fapt, ei o iubesc. Este o diferență de doi ani între ei, așa că eram puțin speriat la început. Mă gândeam: „cum vor reacționa?” Mai am și doi câini, deci în casa mea este haos. Când am venit prima dată acasă cu Masha, mi-am spus: „Oh, cum vor reacționa ceilalți?”

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți pentru a treia oară în urmă cu aproximativ o lună, vestea fiind anunțată de Julio Iglesias Jr., fratele lui Enrique. Artistul a publicat la momentul respectiv pe contul de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.