Emilia Clarkle, reuniune specială cu Jason Momoa și Kit Harington

0

Emilia Clarke a împlinit 33 de ani pe 23 octombrie, iar actrița și-a sărbătorit ziua alături de prieteni, având parte totodată și de o întâlnire dublă cu foștii ei parteneri din Game of Thrones, Jason Momoa și Kit Harington.

Aceasta a postat o fotografie în care îi îmbrățișează pe cei doi, iar imaginea a strâns în scurt timp aprecierea fanilor care au urmărit serialul. Emilia Clarke a glumit pe seama acestei reuniuni, amintind de podoaba capilară a colegilor ei.

Pe lângă această fotografie făcută cu foștii colegi, Emilia a postat și alte imagini de la petrecere, printre cei invitați fiind și artista Camila Cabello, care apare în fotografie făcând o plecăciune în fața actriței.

Emilia Clarke a vorbit în luna mai despre cât de mult a însemnat acest rol pentru ea, fiind o perioadă memorabilă. „Să găsesc cuvintele să scriu această postare m-a făcut să mă simt copleșită de cât de multe vreau să spun, dar în același timp cât de mici par cuvintele în comparație cu ce au însemnat acest serial și Dany pentru mine. Capitolul mamei dragonilor a ocupat toată viața mea…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.