Elena Lasconi părăsește echipa ProTV după 25 de ani: „Astăzi mă despart de familia mea”

0

Elena Lasconi și-a anunțat plecarea din ProTV după 25 de ani de muncă. Jurnalista apreciată susține că îi este greu să se despartă de meseria pe care o iubește atât de mult și de colegii care i-au fost alături atât de mulți ani.

„Astăzi mă despart de familia mea (și nu spun vorbe mari), de prietenii mei și mă încearcă un sentiment contradictoriu. Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie și îmi iubesc colegii enorm. Sunt însă emoționată și hotărâtă să fac această shimbare pentru oamenii și locul pe care îl iubesc: Câmpulung Muscel. Simt că e cea mai curajoasă decizie din viața mea dar și cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraș din România. #elenalasconi #campulungmuscel”, a postat Elena pe contul ei de Facebook.

Elena Lasconi urmează să candideze în acest an la Primăria Câmpulung Muscel, oraș în care și-a cumpărat o casă și de care a fost foarte apropiată.

„Eu iubesc Câmpulungul, renunţ la cariera mea pentru a aduce municipiul în secolul XXI şi a schimba viaţa oamenilor in bine. Refuz să mai fac parte din categoria oamenilor care se plâng de cine ne conduce. Vreau şi pot sa fac ceva cu adevărat important şi tocmai de aceea am nevoie de o echipă bună. Dacă voiam sa «bifez» o carieră politică era simplu să iau in…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.