Elena Ionescu, răsfățată de mamă și de soacră de sărbători. “Ele sunt mai libere”

0

Elena Ionescu are ajutoare de nădejde în bucătărie, așa că se poate concentra pe cântat, nu pe gătit. Nici măcar în decembrie, când fiecare femeie împăturește sarmale și frământă cozonaci, ea nu și-a bătut capul cu pregătirea mesei.

„În fiecare an, de cozonaci și de sarmale se ocupă mama soacră și mama. Ele sunt mai libere, nimeni nu le poate lua acest talent. Trebuie să mai fur, să mai învăț de la el”, ne-a mărturisit ea.

Maraton de… Revelion

Bruneta a petrecut Crăciunul în familie, a stat acasă cu cei dragi în toate aceste zile de sărbătoare, dar de Revelion nu-și permite acest lux. Are angajamente concertistice semnate, așa că Anul Nou o prinde pe scenă! Ca mai toate vedetele muzicii, și Elena profită din plin de cea mai… profitabilă noapte din an: și-a trecut în agendă mai multe recitaluri, în locuri diferite, și va trebui să facă un adevărat maraton ca să ajungă la toate. Din acest motiv, Răzvan, bebelușul ei, va rămâne acasă. De obicei, Elena îl ia cu ea la concerte, pentru că încă alăptează, și-l lasă cu o persoană de încredere în culise, cât ea este pe scenă.

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.