Elena Gheorghe, declarație de dragoste pentru soțul ei. „Cuvintele sunt prea sărace când trebuie să vorbesc despre tine” | Monden, Vedete de la noi

0

 

Zi importantă în familia cântăreței Elena Gheorghe. Soțul ei, Cornel, își aniversează ziua de naștere. Vedeta i-a făcut urări publice, pe contul de Instagram. Cuvintele ei sunt mai mult decât emoționante și spun exact cât de puternică este dragostea dintre ei.

„Cuvintele sunt sărace când trebuie să vorbesc despre tine, ești universul și sufletul meu și nu pot decât să mulțumesc în fiecare zi că îmi ești alături. La mulți ani, suflet bun și drag! Te iubesc pâna la stele!”, i-a transmis Elena Gheorghe soțului ei.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai cunoscute artiste de pe scena artistică din România. În plan personal, Elena Gheorghe formează o familie alături de partenerul ei de viață, Cornel Ene. Cei doi au împreună doi copii, Nicholas și Amelie.

Citește și: PAH spune că „politicienii trebuie să-și asume, de când candidează, că viața lor și a membrilor familiei nu le mai aparține”. Editorial despre subiectul adopției făcute de Dăncilă

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.