Elena Băsescu și-a sărbătorit fiul. Traian Junior a împlinit 4 ani

0

A fost petrecere în familia Elenei Băsescu, mezina fostului președinte al României, Traian Băsescu. Băiețelul Elenei Băsescu a împlinit 4 ani.

Micuțul a fost sărbătorit în data de 30 ianuarie. Elena Băsescu a dat publicității cele mai emoționante imagini cu fiul ei.

„La mulți ani, Traian Jr.!”, este mesajul transmis de mezina fostului președinte al României.

Potrivit click.ro, alături de micuţ s-au aflat ambii părinţi, chiar dacă Elena Băsescu și Bogdan „Syda” Ionescu nu mai formează un cuplu şi în acte.

Elena Băsescu, mezina fostului președinte al României, Traian Băsescu, are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, Sofia și Traian. Mariajul Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani de căsătorie. În data de 14 octombrie anul trecut, Elena Băsescu a botezat-o pe fiica sa cea mică, Anastasia. Anastasia este al treilea copil al Elenei Băsescu și primul pe care îl are cu Cătălin Tomată.

Citește și: Libertatea, despre publicitatea mincinoasă din propriul ziar, din presă, de pe TV și de pe internet! Afacerea suplimentelor alimentare care promit că te vindecă de cancer!

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.