Echipa lui Pink a fost implicată într-un accident aviatic grav

0

După concertul lui Pink din Oslo, Norvegia, în seara de luni, mai mulți membri ai echipei sale erau la bordul unui avion care s-a prăbușit și a luat foc pe Aeroportul Aarhus din Danemarca, potrivit Reuters. În urma declarațiilor Poliției daneze, se pare că în avion se aflau zece persoane care au scăpat nevătămate. Pink nu a vorbit încă despre tragedie, iar în această seara va concerta pe CASA Arena în Horsens, Danemarca, parte din turneul Beautiful Trauma World Tour.

Recent, Pink i-a luat apărarea Jessicăi Simpson după ce aceasta a fost atacată de critici prin comentarii negative la adresa modului în care își crește fiica în vârstă de șapte ani, permițându-i acesteia să-i vopsească părul.

 „Am auzit că oamenii o critică pe Jessica Simpson pentru că și-a lăsat fiica în vârstă de șapte ani să-și vopsească părul. Așa că ne-am gândit să vă arătăm ce am făcut ieri’, a scris artista alături de fotografii în care observăm că a făcut același lucru cu fiica ei, vopsindu-i părul albastru. Pink și-a dezactivat comentariile la postare, ca oamenii să nu poată continua valul de critică stârnit.

Citește…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.