După accidentul pe pârtie, Pepe are altă problemă. „Am început anul cât se poate de prost”

0

În urmă cu câteva săptămâni, cântărețul Pepe a suferit o accidentare a avut nevoie de îngrijiri. Acesta s-a lovit la umăr după ce s-a dat cu placa pe pârtie. Pepe, care se află în recuperare, a avut o altă problemă de sănătate.

Artistul a făcut urcior. Urciorul (orgeletul) reprezintă o boală infecțioasă a glandelor sebacee localizate la nivelul ochilor. Acesta se manifestă sub formă de umflătură dureroasă, instalată pe pleoapa superioară sau pe pleoapa inferioară.

„Am avut și urcior, am început anul cât se poate de prost. M-am speriat rău pe munte. Am început să plâng și mi-a înghețat lacrima, erau -18 grade. Noroc că fac recuperare.

E nasol să ieși și să nu bei. Astăzi ies la alergat, n-am interdicții. Azi nici n-am luat antiiflamator. Sunt bine, suntem bine, mergem înainte”, a spus Pepe la emisiunea Star matinal de weekend, de la Antena Stars.

Pepe este prezent pe scena muzicală din România de foarte mulți ani. În plan personal, Pepe este însurat cu Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. Pepe a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, divorțul fiind unul cu scandal.

Citește și: EXCLUSIV / Libertatea a găsit-o pe fetița româncă a cărei voce a impresionat Suedia. Părinții au învățat-o limba maternă: „Când visez,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.