Ducii de Sussex și-au făcut primul cont oficial de Instagram | Străine, Vedete

0

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, și-au lansat primului lor cont oficial de Instagram. Anunțul a fost făcut pe aceeași rețea de socializare de către Palatul Kensington.

Odată ce a devenit partenera de cuplu a Prințului Harry, Meghan Markle a fost nevoită să respecte protocolul Casei Regale britanice și a renunțat la conturile sale de pe rețelele de socializare. Activitatea și imaginile cu Ducii de Sussex, precum și ale celorlalți membrii ai familiei regale, erau până acum distribuite de reprezentanții Palatului Kensington pe pagina oficială.

Chiar dacă Meghan Markle a declarat că preferă să stea departe de rețelele sociale, începând de ieri, Ducii de Sussex au propriul lor cont pe Instagram, @sussexroyal. Cei doi au transmis și un mesaj oaspeților: „Bun venit pe contul nostru oficial de Instagram. Suntem încântaţi să împărtăşim cu voi toată munca noastră, cauzele pe care le susţinem, anunţurile importante şi oportunitatea de a atrage atenţia asupra problemelor esenţiale. Vă mulţumim pentru sprijin şi vă urăm bun venit“, au scris Meghan şi Harry.

Contul Ducilor de Sussex a reușit să strângă în nicio zi, 2,1 milioane de urmăritori. Prima postare, ce conține câteva fotografii din călătoriile lor, are 762.000 de aprecieri și 28,6 mii de comentarii.

Meghan și Harry s-au…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.