Dorințele Paulei Seling pentru 2019

0

„Nu se pune problema să plecăm în vacanță în această perioadă. Mulțumesc Lui Dumnezeu că ne dă sănătate, îi mulțumesc pentru viața frumoasă în care avem noroc să facem ceea ce ne place si, pentru Noul An, doresc sănătate mie și putere de munca, pentru a-mi duce planurile artistice la bun sfârșit, în tihnă și cu mare grija, asa cum îmi este caracteristic să lucrez, familiei mele să fie sănatoasa și bucuroasa. Lucrurile materiale nu contează, ci să fim sănătosi, să fim, cu toții, într-o armonie perfectă”, a declarat Paula Seling pentru Libertatea.

Paula a dezvăluit și care este secretul unei siluete perfecte. „În timp am reușit să mă educ în așa fel încât să nu poftesc la lucruri ce nu ma ajuta. Totuși, uneori simt nevoia să mănânc iaurt de fructe, cârnat de pește, cartofi la cuptor cu brânză de burduf, sarmale de post cu ciuperci și soia, sushi, Edamame, prăjitura raw vegana”,ne-a mai spus artista.

Zilele trecute, Paula Seling a avut parte de o surpriză dulce la Târgu Mureș. Aceasta a primit un tort care a impresionat-o foarte mult. Ziua de Crăciun este una specială pentru cântăreața Paula Seling. Aceasta își aniversează și ziua de naștere în data de 25 decembrie. Aflată zilele acestea la Târgu Mureș, Paula Seling a avut parte de os…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.