Doliu în muzica românească: A murit Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact

0

Fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, a murit, sâmbătă, la vârsta de 54 de ani după ce în ultimii ani de viață, s-a luptat cu cancerul.

Vestea că Leo Iorga a murit a fost confirmată de colegii lui de trupă: „Acum 5 minute, colegul meu de trupă LEO IORGA a plecat spre o lume mai bună… DUMNEZEU SĂ-L IERTE. Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna”, a scris cântărețul și compozitorul Adrian Ordean, pe Facebook.

Fiul artistului, Paul Iorga, a anunțat și el pe Facebook, printr-un mesaj foarte scurt, dispariția tatălui său însoțit de o fotografie în care apare alături de el.

În ultima perioadă, starea de sănătate a lui Leo Iorga se agravase, iar artistul a ajuns la spital recent, în urma unor complicații aduse de o pneumonie care a recidivat. „A revenit o pneumonie care credeam că s-a stins, în august o făcuse, când s-a operat la picior. De atunci el n-a mai putut să meargă. Am început voiajul prin spitale, să spunem, la Urgențe, la Marius Nasta, Sf. Luca. Din 12 august am umblat numai prin spitale”, explica soția sa, Paula, pentru Ciao.

Ultimul său concert a fost pe 20…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.