Dima Trofim continuă lupta cu tragediile care i-au marcat viața: „Boala nu se poate vindeca” | Româneşti, Vedete

0

Dima Trofim, în vârstă de 30 de ani, și-a pierdut sora în luna septembrie a anului trecut, ca urmare a cruntului diagnostic de cancer, chiar în perioada în care artistul se afla în Madagascar și participa la emisiunea Ultimul Trib. Suferința a fost cu atât mai mare cu cât artistul lupta pentru marele premiu întocmai pentru a face rost de bani să-și ducă sora la tratament, însă timpul nu a fost deloc îngăduitor.

Din păcate, problemele lui Dima Trofim nu s-au încheiat aici, iar tatăl lui, în urma unui accident vascular cerebral, a rămas cu sechele și nu se va mai putea recupera complet niciodată: „Boala pe care o are tata poate rămâne doar stabilă, nu se poate vindeca. A avut un atac cerebral. Momentan e bine, Dumnezeu să-i dea sănătate. Într-adevăr a fost o perioadă grea. Nu pot altfel, trebuie să merg mai departe, sunt sprijinul familiei”, – a declarat Dima Trofim la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

Dima Trofim a devenit cunoscut publicului odată cu rolul avut în serialul „Pariu cu viața”, difuzat de Pro Tv, dar și faptului că a făcut parte din trupa „LaLa Band”. De asemenea, artistul a participat la audițiile celui de-al șaptelea sezon al emisiunii-concurs „Vocea României”, interpretând piesa „Farytale” a lui Alexander Rybak, și s-a făcut remarcat în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.