Diana Dumitrescu, reacție dură în urma criticilor aduse de alte mame pe internet

0

Diana Dumitrescu, prezentatoarea emisiunii „Mireasa”, a fost luată la critici severe din partea unor mămici pe internet, iar vedeta a reacționat în aceeași măsură.

Diana Dumitrescu este prezentatoarea emisunii „Mireasa”, dar și proaspăta mămică a unui băiețel, motiv pentru care de curând a afirmat că preferă să își crească copilul după propriile reguli de parenting. Acest lucru a atras totodată și un val de critici și remarci neplăcute din partea altor mămici.

”Nu am mai fost foarte activă pe reţelele de socializare. Eu am descoperit că sunt genul de mamă căreia nu îi place să dea sfaturi necerute, iar evoluţia lui Carol mă interesează pe mine şi atât. Evit să răspund la comentarii şi mesaje răutăcioase. Ba chiar am blocat unele pesoane şi o voi face tot mai des. Nu îmi plac hate-ul şi bullyingul din social media şi mi se pare că în asta se transformă, din păcate. Eu am spus aşa, şi o voi mai spune – fiecare mamă face pentru copilul ei ce crede ea că este mai bine. Deciziile îi aparţin, la fel şi consecinţele. Am scris despre acest lucru pe blogul meu.”, a mărturisit ea.

Renumita actriță a dezvăluit că îi este greu să se împartă între viața de familie și cea profesională, însă are noroc pentru că are sprijinul familiei.

”Cum…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.