Designerul Răzvan Ciobanu a murit

0

Designerul Răzvan Ciobanu a murit luni, 29 aprilie. Se pare că acesta mergea într-un autoturism luni dimineața, dinspre Corbu, iar accidentul s-a petrecut în localitatea Săcele din județul Constanța. Mașina s-ar fi izbit de un copac, relatează corespondentul postului de televiziune Antena 3.

Alte informații vin de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, care a declarat că designerul Răzvan Ciobanu ar fi fost găsit decedat de un localnic, în jurul orei 7.15. Acesta a alertat autoritățile.

Designerul Răzvan Ciobanu a murit la vârsta de 43 de ani

Designerul Răzvan Ciobanu a ținut prima sa prezentare de modă la vârsta de 19 ani și a fost de atunci o figură cunoscută în lumea modei din România. În 2007 participa, alături de Irina Schrotter, la expoziția internațională de design The Train, la New York. Notabilă este și colecția Rochia, lansată în 2009, care a primit aprecieri din partea criticilor din industrie. Activitatea sa profesională s-a desfășurat întotdeauna în jurul modei, designerul susținând că se susține în totalitate din modă și declarând că a lucrat pentru mai multe branduri internaționale precum Lowe, Armand Basi, Westwood și o divizie Zara, conform…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.