Demi Moore a recunoscut că a suferit un avort spontan, în timp ce era căsătorită cu Ashton Kutcher

0

Este actriță, are o carieră minunată, este mamă a trei fete, însă viața lui Demi Moore nu a fost întotdeauna așa, iar succesul ei a venit pe parcurs.

Într-un interviu pentru Harper’s Bazaar’s U.S, ea a dezvăluit că a avut parte de o copilărie în care a călătorit în mod constant în jurul lumii alături de părinți, dar și de fratele ei. Ea a recunoscut și faptul că a putut să își salveze mama, după ce luase o supradoză.

„Ce îmi amintesc este că îmi foloseam degetele, degetele mele mici de copil, pentru a scoate din gura mamei mele pastilele pe care le înghițise, în timp ce tatăl meu îmi spunea ce să fac. Ceva din interiorul meu m-a marcat în acel moment, dar nu a mai apărut de atunci. Copilăria mea s-a terminat atunci. Mama a avut acest simț al propriei persoane pe care mi l-am dorit. Chiar dacă nu știam despre ce este vorba. Pentru mine, ea reprezintă libertatea pe care n-am avut-o niciodată. Era precum un sentiment al apartenenței. Simțeam că fac parte din acel loc, că este în regulă pentru mine să fiu acolo,” a declarat Demi Moore.

La vârsta de 16 ani, ea și-a întâlnit…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.