Delia, Antonia, Loredana Ciubotaru – cele mai recente ținute de scenă ale artistelor

0

Sâmbătă seara, Romexpo a găzduit un public imens, oameni veniți să îi vadă live pe artiștii lor preferați.

Carla’s Dreams au cântat pentru prima dată la Romexpo, în fața a 8500 de fani, în super show-ul “Nocturn”, unde au avut ca invitați de onoare mai mulți artiști cunoscuți din România.

Printre aceștia s-au numărat Delia, Antonia, Loredana Ciubotaru și mulți alții.

„Am fost alături de Carla’s Dreams încă de la primul lor concert de la Arenele Romane și mă bucur că am fost parte și din primul lor show de la Romexpo. Multă căldură din partea publicului, energie și emoție”, a spus Delia.

„Nu pot să vă spun câte emoții am avut când urma să ies pe scenă. M-am bucurat că m-au invitat cei de la Carla’s Dreams la primul lor concert de la Romexpo și am fost impresionată: de public, de scenă, de producție”, a adăugat Antonia.

Delia

Una dintre invitatele serii a fost Delia, pe care rareori ne este dat să o vedem îmbrăcată în ținute all-white. Apariția ei a fost una cu totul spectaculoasă, cum ne-a obișnuit de fiecare dată.

Îmbrăcată într-o salopetă albă, scurtă, cu glugă supradimensionată, aparținând brandului Kaimin și cu o pereche de adidași Gucci, cel mai probabil din garderoba proprie, artista a făcut deliciul privitorilor, care vedeau ceva mai mult de jos.

În ceea ce privește coafura, Delia a optat pentru niște bucle lejere. Din nou, o surpriză, pentru că cel mai des Delia este văzută cu părul drept.

Apariția Deliei a atras după sine mai multe comentarii referitoare la părul ei, fiind comparată de către fani şi de prieteni cu Daenerys Targaryen, „mama dragonilor”,  personaj interpretat de actrița Emilia Clarke, în cel mai faimos serial de televiziune, „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”.

Antonia

Antonia a fost și ea invitat de seamă la concertul Carla’s Dreams, mai ales datorită colaborării pe care o are cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.