Delia a luat 20.000 de euro, dar a scos lumea din casă! Și-a meritat banii

0

Deși majoritatea artiștilor preferă o perioadă de odihnă, până la maratonul pe care-l au de Revelion, Delia Matache a acceptat să cânte, a doua zi de Crăciun, chiar de Sf. Ștefan, la un local din zona de Nord a capitalei.

După ce s-a ospătat acasă, în familie, cu bunătăți de la mama, artista a umplut până la refuz restaurantul din Herăstrău, cu ocazia concertului pe care l-a susținut. În cadrul acestuia, ea și-a prezentat cele mai noi piese, dar și hiturile mai vechi. Cei care nu apucaseră să-și ia bilete cu câteva zile înainte, au stat câteva ore la coadă, pentru cele 100 de locuri care mai erau disponibile. Și puțini au fost cei care s-au lăsat păgubași.

 

În cadrul show-ului, Delia a surprins oarecum asistența. Ea a ieșit în evidență prin ținuta mai sobră pe care a purtat-o, diferită de cele sclipitoare cu care și-a obișnuit fanii. Mai mult, artista nu a mai avut nevoie să petreacă ceva timp pe la saloane. Ea a purtat pe cap un accesoriu argintiu, gen năframă. Cu toate acestea, fără îndoială, patronii localului nu au avut ce regreta. Artista și-a meritat toți banii. Chiar dacă onorariul său a fost, se pare, de aproximativ 20.000 de euro.

Deja a devenit un obicei: urmează o vacanță de trei săptămâni pe insule pustii

La sfârșit de an, atât Delia, cât…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.