Declarația soției lui Andrei Tinu după ce acesta a acuzat-o de infidelitate. „Apare în imagini și fotografii în ipostaze intime, care certifică faptul că mă înșală” | FOTO

0

 
Andrei Tinu s-a separat de soția sa, Albberta, împreună cu care are doi copii. Fiul regretatului ziarist Dumitru Tinu a afirmat că partenera sa de viață i-a fost infidelă.

Alberta Tinu a făcut și ea prima declarație în scandalul separării, acuzându-l, la rândul ei, de infidelitate pe cel care i-a fost partener de viață.

„După apariția în presă a imaginilor în care soțul meu, Andrei Tinu, este văzut cu fosta sa studenta la Berlin, în ipostaze intime, fapt ce denotă ca cei doi se aflau deja într-o relație, am primit telefoane de la mai multe cunoștințe care mi-au spus că cei doi au mai fost vazuți împreună încă de când respectiva fată îi era studentă! Acest lucru se adaugă episoadelor de infidelitate despre care am avut semnale, de-a lungul căsniciei noastre, dar până acum nu le-am dat importanță.

De ceva vreme soțul meu a afișat o răceală și un dezinteres vădite față de mine, dându-mi de înțeles că relația noastră nu îl mai interesează, deși nu exista nici un motiv pe care să mi-l impute. A început să mă acuze de fapte presupuse și să lanseze discreditări de natură a convinge prietenii, cunoștințele, rudele, opinia publică, de faptul că el este un soț iubitor și un tată devotat, ceea ce este în întregime discutabil!

În ciuda faptului că soțul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.