Declarația lui Tudor Chirilă după ce s-a spus că ar fi bătut un bărbat: ”I-am tras două palme” | Româneşti, Vedete

0

„Astăzi, în jurul orei 11.00, prin apel 112, Secţia 1 Poliţia a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că a avut o divergenţă, cu un alt bărbat, pe care îl cunoaşte de mai mult timp. Persoana a reclamat că o fost lovită”, a anunțat  Poliţia Capitalei.

Tudor Chirilă a explicat incidentul pe pagina sa de Facebook. El spune că stătea pe o bancă împreună cu fratele lui și se pregătea să își înceapă ziua, când a trecut pe lângă ei un bărbat pe care îl cunoaște din cartierul său.

”Se oprește în fața noastră și mă întreabă direct de care parte sunt, ce ideologii am. Tonul un pic agresiv și un zâmbet metalic pe față. Bună ziua, îi spun, înainte de toate. Se conformează, apoi reia chestionarul, care e treaba cu ideologiile, îi spun că nu mai cred în ideologii, răspunde că nu se poate așa ceva, ce sunt, progresist, gender free? Debitul începe să crească, îl întreb dacă nu i se pare că e cam agresiv, îmi răspunde că e, pentru că eu fac mult rău și prostesc multă lume și debitul crește”, a povestit Tudor Chirilă.

El și-a amintit că același individ l-a abordat, la fel de nervos, în perioada referendumului, când l-a acuzat că ar fi miltant gay. Atunci, artistul nu i-a răspuns, însă de această dată, bărbatul s-a folosit de injurii la adresa tatălui…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.