Decizia luată de Bianca Drăgușanu după ce s-a mutat cu Alex Bodi. Ce se întâmplă cu fiica sa

0

Vedeta s-a mutat cu Alex Bodi într-o locuință de un milion de euro pe care acesta și-a cumpărat-o într-un cartier rezidențial din Capitală. După ce s-a aflat că va locui împreună cu iubitul, Bianca Drăgușanu a luat o altă decizie importantă, care are legătură cu Sofia Natalia, fiica ei și a prezentatorului de televiziune Victor Slav.

Potrivit wowbiz.ro, Bianca Drăgușanu intenționează să o aducă și pe micuță să locuiască alături de ea și de iubit.

„Bia o iubește la nebunie pe Sofi și nu poate sta fără micuță prea mult timp! În plus, și Alex adoră copiii, așa că, sigur, în curând, și fetița se va bucura de noua casă”, au dezvăluit apropiați ai cuplului pentru sursa citată.

Bianca Drăgușanu a avut o relație cu Alex Bodi, însă s-a despărțit de acesta la câteva zile după Crăciun. După separarea de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi s-a întors în brațele fostei soții, femeia care i-a dăruit un copil. Despre Bianca Drăgușanu s-a spus că ar fi avut, după separarea de Alex, o relație cu Josip Heit, șeful fostului ei iubit. Însă, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu n-au putut să stea prea mult departe unul de celălalt. Cei doi s-au împăcat și au fost într-o escapadă în Turcia, la Istanbul. Zilele trecute, s-a aflat că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.