De ce să ții cont când alegi cele mai frumoase geci de iarnă damă?

0

Gecile de iarnă sunt articole de vestimentație care au un rol dublu: acela de a-ți oferi protecția necesară împotriva frigului iernii și de a te încălzi cât mai bine, respectiv acela de a te face să arăți bine, să completezi o ținută care să te reprezinte și să îți ofere șansa de a fi la modă. Pentru a alege cele mai frumoase modele de geci de iarnă trebuie să ții seama de anumite aspecte. Iată mai jos câteva informații esențiale în acest sens.

Cum să alegi geaca potrivită pentru a fi la modă în acest an?

Cele mai frumoase geci de iarna dama sunt acelea care îți reflectă cel mai bine personalitatea și stilul pe care îl ai. A alege o geacă doar pentru că este la modă nu este tocmai cel mai fericit lucru pe care îl poți face. Pentru ca geaca pe care o alegi să arate bine pe tine este necesar ca aceasta să se potrivească morfologiei tale.

În acest sens, o purtătoare de statură mică va arăta foarte bine într-o geacă de lungime până la nivelul coapselor, ideală o geacă model parka sau o jachetă ușoară din puf. O purtătoare cu forme rotunjite în partea de sus va arăta bine într-o geacă fără curea, în timp ce una cu formele rotunjite în partea de jos va arăta bine într-o geacă lungă cu ajutorul căreia poate acoperi aceste părți. Recomandate pentru această morfologie sunt gecile cu croi drept. Pentru purtătoarele înalte sunt ideale gecile supradimensionate, însă nu de formă trapezoidală. De asemenea, este recomandat să fie evitate gecile prea scurte sau prea umflate.

Ce modele de geci se poartă în acest an?

În ceea ce privește vestimentația de iarnă, anul acesta este anul blănurilor. Modelele de haine din blană eco sunt preferatele acestui an, acestea putând fi croite în diverse variante de model și culoare. Scurte sau lungi, hainele din blană eco oferă purtătoarei nu numai confortul termic dorit, ci și un aspect deosebit de elegant și rafinat. Dacă opțiunea ta nu este o haină realizată în totalitate din blană, ai posibilitatea de a alege una dintre gecile realizate din piele naturală, cu detalii din blană sau chiar o parka din fâș cu detalii din blană la sistemul de închidere sau la glugă.

În ceea ce privește lungimea gecii, nu există o tendință specifică, alegerea făcându-se doar în funcție de preferințele personale sau de modul în care se potrivește designul gecii cu morfologia purtătoarei. Modele biker realizate din piele ecologică, geci scurte din blană eco sau chiar din denim, cu interior îmblănit sau geci lungi din fâș, stil parka, cu detalii din blană eco, toate acestea reprezintă sortimentul de geci din care poți alege în acest sezon. O simplă accesare a http://www.jojofashion.ro/ te poate ajuta să găsești modelul potrivit de geacă pentru iarnă care îți va oferi confortul atât de mult dorit în zilele geroase, dar și un aspect la modă pe care îți dorești cu siguranță să îl ai.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.