De ce nu vor fi foarte afectați Meghan Markle și Prințul Harry de decizia Reginei de a le interzice să folosească Sussex Royal

0

Decizia luată de Regina Elisabeta a II-a nu îi va afecta însă foarte mult pe Meghan Markle și Prințul Harry și asta deoarece ei fost „inteligenți în privința cauzelor pe care le-au susțiut” și în „privința mesajelor pe care le-au transmis”, a declarat un expert.

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat în ianuarie că renunță la titlu de membri seniori, urmând să devină independeți din punct de vedere financiar. Aceștia s-au mutat deja în Canada și urmează să revină în Marea Britanie în martie, pentru ultimele angajamente oficiale.

Aceștia s-au bazat pe faptul că vor putea folosi brand-ul Sussex Royal pentru propriile afaceri, însă Regina a decis că acest lucru nu va fi posibil, dorind ca cei doi să nu mai folosească cuvântul „royal” în branding.

Potrivit expertului Deborah Ogden, acest lucru nu va fi o problemă prea mare. „Cu un brand personal, nu există îndoiala că au investit în profilul lor la nivel global. Cred că un brand personal este mai mult decât un logo, așadar de aceea ei își vor petrece timpul construind o reputație puternică și un profil puternic pentru…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.