De ce nu ar trebui să rămâi prietenă cu fostul iubit

0

Totuși, unele relații platonice îți pot aduce mai mult rău, deci ar trebui să le eviți cu orice preț. Iată câteva situații în care nu ar trebui să rămâi prietenă cu fostul iubit.

Încă ești îndrăgostită de el

Sentimentele puternice pot fi o motivație pentru a forma o prietenie cu un fost partener, însă această situație este una dintre cele mai periculoase. Dacă o persoană a fost destul de clară cu privire la sentimentele sale și nu mai dorește o relație amoroasă cu tine, nu poți să îi schimbi părerea. Agățatul disperat de ceea ce a fost poate duce la cât mai multe dezamăgiri. Încearcă să petreci timp cu prietenii ce te iubesc și te apreciază, căci fostul partener sigur nu face parte dintre ei.

Vrei să îl ajuți

Dacă despărțirea a fost alegerea ta și partenerul nu poate să se obișnuiască, ultimul lucru pe care ți-l dorești este să îl rănești mai tare printr-o prietenie. Oferindu-ți ajutorul nu îl protejezi deloc, ba chiar îi poți face mai rău. Totuși, nu este responsabilitatea ta să îl susții pentru a trece peste separare.

Oamenii se bucură de atenția pe care o primesc dacă au nevoie, însă este foarte posibil ca fostul iubit să nu reușească să treacă peste relație dacă ești o constantă în viața sa. Ai putea să te asiguri că există oameni în jurul lui ce îl pot ajuta și să îți ceri scuze dacă simți că ai greșit cu ceva, însă nu te duce prea departe.

Te simți singură

Într-adevăr, o despărțire poate să provoace multe locuri lipsă în viața ta, iar acele goluri au nevoie de timp pentru a se umple. Dacă te simți singură vineri seara, invitându-ți fostul partener la un film poate să sune mai tentant decât a face efortul de a ieși din casă pentru…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.