De ce femeile puternice se simt adesea distruse pe interior

0

Dar și pentru ea viața este plină de provocări: dezamăgiri, eșecuri, relații toxice sau disfuncționale, greșeli de tot felul.

În ciuda acestor lucruri, ea este mereu de un optimism copleșitor, luminează instantaneu orice încăpere unde își face apariția și este întotdeauna plină de energie și entuziasm față de tot ce o înconjoară.

Este femeia care poartă povara lumii pe umerii ei, dar privind-o pare că n-are nici o problemă. Oamenii se uită la ea, cu admirație și uneori chiar cu invidie, crezând că are totul. Pentru că este puternică și se bucură de succes. Dar puțini știu că asta este doar imaginea pe care ea vrea să o proiecteze: aceea a unei femei cu o inimă tare ca piatra și cu această atitudine de „sunt în stare să fac orice, nimic nu mă poate opri”.

Oamenii o văd în timpul zilei, mereu în ținute impecabile și cu acel zâmbet adorabil și plin de promisiuni, pentru că atunci are energia să se prefacă și să pretindă că totul e bine. Dar nimeni nu știe cum se simte noaptea, după o zi de zbucium, atunci când e singură cu gândurile ei.

Pentru că nu lasă pe nimeni să o surprindă în momentele de vulnerabilitate. Ea este mereu acolo să-ți îmbunătățească starea de spirit, când ești cu moralul la pământ, dar atunci când și ea simte nevoia unui umăr pe care să se sprijine sau să plângă, preferă să-și înghită lacrimile până când își poate trăi durerea în singurătate.

Atunci când problemele o copleșesc și este pe punctul de a claca, reușește să se adune de una singură și să gestioneze situația cum știe ea mai bine, adică pe cont propriu. Pentru că se teme prea mult să-și arate slăbiciunile în fața lumii întregi.

Oamenii o descriu ca pe „fata…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.