De ce asiatici sunt atat de buni lucratori?

0

Munca grea este o valoare asiatica cunoscuta de sute de ani. Unii spun ca aceasta mentalitate provine din invataturile lui Confucius. Insa, multi sunt de parere ca este o mentalitate creata de situatia sociala. Fiind atat de multi oameni in Asia, dar sanse limitate de scoala si de munca, oamenii vor sa dovedeasca mereu ca sunt cei mai buni.

Sa luam ca exemplu examenul de admitere la universitatea chineza gaokao, descris de unii drept cel mai greu examen din lume. Este proiectat in asa fel incat sa fie greu, deoarece aproximativ 10 milioane de studenti sustin examenul de trei zile in fiecare an. Exista aproximativ 2500 de universitati (si 65.000 de licee), ceea ce inseamna ca concurenta pentru locuri este acerba.

Un alt lucru care ii face pe tinerii asiatici sa munceasca din greu, este recunostinta. Sunt recunoscatori parintilor si batranilor, care le dau viata si considera ca au o indatorire fata de ei. Acest lucru este intiparit in cultura straveche a Chinei, dar si a alto rpopoare din Asia. In plus, lucratorii asiatici migranti au un stimulent suplimentar sa munceasca din greu, deoarece trebuie sa concureze cu cei care au deja un picior in usa.

De aceea, si in Romania, multi angajatori a luat in calcul angajarea unor astfel de lucratori. Fascinati fiind de cultul acestora pentru munca, antreprenorii romani sunt gata sa aduca angajati din tarile asiatice, oferindu-le in schimb conditii foarte bune de munca si salarii atractive. Acest lucru se poate face printr-o agentie speciala care se ocupa cu angajare straini. Daca nu stiti unde sa va adresati, va recomandam United Recruitment. In cei 10 ani de experienta, compania United Recruitment s-a consacrat in domeniul imigrarii fortei de munca (obtinerea dreptului de sedere in scop de munca sau detasare pe teritoriul Romaniei), relocarii, detasarii si leasingului de personal din strainatate. Astfel, echipa noastra s-a implicat in mod activ in atragerea personalului de top management, lucratorilor inalt calificati precum si a personalului de executie. Tarile generatoare de astfel de salariati sunt: Sri Lanka, Filipine, India, China, Pakistan, Indonezia, Moldova, Ucraina, Rusia, Statele Unite ale Americii, Canada, Uniunea Europeana etc.

Usa este deschisa pentru asiaticii din emisfera vestica si nu numai. Lucrand cu aceasta agentie beneficiul pentru angajatori va fi evident: veti primi angajati cu adevarat muncitori. Agentia poate sa va gaseasca personal ce activeaza ca si: constructori, IT-isti, mecanici auto, sudori, fermieri, bucatari, menajere, angajati casino, specialisti in logistica. United Recruitment, prin faptul ca activeaza pe piata recrutarilor de atat de mult timp, ofera partenerilor, angajatorilor, dar si viitorilor angajati increderea si garantia faptului ca totul va fi tratat cu profesionalism absolut. Aceasta agentie pune la dispozitia angajatorilor urmatoarele servicii: analizeaza cu minutiozitate nevoile fiecarui client in parte, efectueaza recrutarea propriu-zisa, obtinerea avizului de munca pentru muncitori, obtinerea vizei de intrare, obtinerea permisului de sedere. Practic, tot ce este mai greu, rezolva agentia de recrutare.

Nu va lasati descurajati daca nu gasiti, in Romania, oameni care sa munceasca pentru dvs. Nu trebuie decat sa contactati agentia United Recruitment, sa stabiliti o intalnire pentru a discuta toate detaliile si veti avea angajatii potriviti.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.