De ce a lipsit Karl Lagerfeld de la prezentarea de modă Chanel Couture

0

Karl Lagerfeld a lipsit de la prezentarea de modă Chanel, absența sa fiind imediat observată.

Anul acesta pe primele rânduri s-au aflat numeroase vedete precum Kristen Stewart, Tessa Thompson, Tilda Swinton, Marion Cotillard, Pharrell Williams și Sofia Coppola, însă marele absent al serii a fost designerul casei de modă, Karl Lagerfeld, care nu a mai ieșit la final pentru a primi aprecierile celor prezenți.

Potrivit casei de modă, există o explicație pentru absența acestuia. Designerul în vârstă de 85 de ani se „simțea obosit” și a rugat-o pe Virginie Viard să îi țină locul.

„CHANEL a prezentat colecția primăvară-vară Haute Couture în această dimineață la Grand Palais, într-un decor de grădină mediteraneană”, au scris reprezentanții casei de modă pentru E!News. „Colecția, creată de Karl Lagerfeld, este inspirată de perioada lui preferată, secolul XVIII. Pentru tradiționalul salut de la finalul show-ului, domnul Lagerfeld, director artistic al Chanel, care se simțea obosit, a rugat-o pe Virginie Viard, directorul studioului creativ al casei de modă, să îl reprezinte și să salute invitații alături de mireasă”, au adăugat aceștia.

Totodată, Chanel a explicat că Virginie Viard și Eric Pfrunder, directorul de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.