Dana Rogoz este din nou însărcinată

0

În urmă cu puțin timp, Dana Rogoz a anunțat pe conturile sale de socializare faptul că este însărcinată pentru a doua oară. Ea și soțul său, Radu Dragomir, vor avea o fetiță, după cum și vedeta a afirmat acest lucru.

„Îmi tremură mâinile pe tastatură… DA, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat. Și nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezească ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiți!”, a spus Dana Rogoz pe blogul personal.

Dana a spus că este foarte emoționată , dar îi este și teamă în același timp de ceea ce va urma. Pe lângă asta, ea deja își face planuri și se gândește cum va fi viața ei cu doi copii: „Cât poate fi de frumos! Nu există cuvinte care să exprime ce simt. Sunt fericită, sunt emoționată, mă simt cea mai norocoasă, îmi fac griji deseori, mi-e frică, și mă liniștesc, și încerc să conștientizez, îmi fac planuri, îmi imaginez cum va fi cu 2 copii, cum va arăta casa noastră, și iar mă bucur, plutesc, și mă simt copleșită uneori de tot, tocmai pentru că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.