Cum și-a sărbătorit Rihanna ziua de naștere

0

Rihanna știe cu siguranță cum să își organizeze ziua de naștere perfectă. Potrivit E! News, artista și-a petrecut ziua în Mexic, urmând să mai petreacă acolo câteva zile alături de prieteni și familie.

„Rihanna își sărbătorește ziua de naștere în Mexic. Ea și-a invitat prietenii și familia să sărbătorească alături de ea aniversarea a 32 de ani. Au avut o petrecere miercuri seara cu cină și apoi dans. Toată lumea a fost întâmpinată la petrecere de o trupă de mariachi și shot-uri de tequila”, a declarat o sursă pentru E!.

De la petrecere nu a lipsit decorul potrivit. „Au existat aranjamente cu baloane, flori colorate și decor mexican atât în interior, cât și în exterior. Ei au avut o masă lungă afară pentru cină și mariachi cântau în continuare.”

După cină a început și petrecerea care a ținut până în zori, potrivit sursei citate anterior. „Ei au petrecut întreaga noapte cu muzică, băuturi, un tort și brioșe petru Rihanna”, a declarat această persoană, adăugând că artista s-a distrat cu siguranță. „Se simțea în elementul ei cu oamenii pe care îi…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.