Cum și-a sărbătorit Kate Middleton ziua de naștere

0

Pe contul de Instagram al Palatului Kensington a fost publicată o nouă imagine cu Ducesa de Cambridge, mulțumind astfel tuturor pentru mesajele primite. Cel mai probabil această fotografie a fost făcută în Norfolk, atunci când a fost realizat și un nou portret de familie.

Ducele și Ducesa de Sussex au comentat la această postare, având un mesaj perfect pentru Kate Middleton. „Îi dorim ‘la mulți ani fericiți’ Ducesei de Cambridge!”, a scris @sussexroyal, mesajul fiind însoțit și de emoji, un tort și o inimă. Aceasta era prima interacțiune pe Instagram a lui Meghan și a lui Harry după ce au anunțat că vor să se îndepărteze de familia regală.

Pe contul oficial al Reginei și al membrilor apropiați familiei regale au fost publicate mai multe imagini cu Ducesa de Cambridge și Regina Elisabeta a II-a, alături de un mesaj simplu, „La mulți ani Ducesei de Cambridge!”

Imagini cu Kate Middleton au fost postate și pe contul oficial al Prințului Charles, unde Ducesa de Cambridge apare alături de acesta și de soția sa, Ducesa de Cornwall.

Kate Middleton și-a sărbătorit ziua de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.