Cum să-ți ajuți prietenul să se îmbrace cu stil

0

Dacă majoritatea femeilor sunt interesate de stil, bărbații, de obicei, nu acordă o atenție atât de mare acestui lucru. Totuși, îți poți ajuta prietenul să înțeleagă cât de mult poate conta alegerea hainelor și că vestimentația poate face diferența în unele cazuri – de exemplu, în cadrul unui interviu de angajare. Te invităm să descoperi în rândurile următoare cum să-ți îndrumi partenerul să facă alegeri vestimentare potrivite stilului și personalității sale:

Încurajează-l să poarte ceva în care se simte comod

Te gândești să îți ajuți partenerul să se îmbrace mai elegant? Ei bine, aceasta ar putea fi o greșeală: dacă iubitul tău preferă hainele lejere, cel mai probabil nu va dori să renunțe la confortul oferit de piesele lui vestimentare preferate. Arată-i însă că se poate simți comod și în ținute care au mai mult stil. Pentru început, încurajează-l să poarte întotdeauna măsurile potrivite și fă-i complimente ori de câte ori face alegeri potrivite. De asemenea, pune-i întrebări legate de stilul lui personal. Odată ce descoperi ceea ce îi place, îți va fi mai ușor să-l ajuți să poarte ceva în care să îi stea mai bine.

Oferă-i haine sau accesorii cadou

Asigură-te că acestea nu sunt doar frumoase, ci se și potrivesc cu personalitatea lui. Spre exemplu, dacă știi că nu îi plac pantalonii office, fă-i cadou o pereche de blugi bleumarin închis. Îi poți oferi și o cămașă Oxford sau un cardigan – piese esențiale în garderoba unui bărbat. Vrei să faci cadou un accesoriu? Cumpără-i prietenului tău un ceas! Acesta îi va completa majoritatea ținutelor și îl va ajuta să-și îmbunătățească imaginea! În cazul în care…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.