Cum să închei o relație de lungă durată

0

Să pierzi o persoană apropiată este dificil, fie că vorbim despre o simplă relație de prietenie sau despre o relație de iubire. Suferim adesea și după câteva luni petrecute alături de un partener, iar decizia de a renunța la cineva drag este întotdeauna dificilă, indiferent de cât de multe motive ne arată că este momentul să facem acest pas.

Totul devine și mai complicat, iar durerea este adesea direct proporționala cu perioada petrecută împreună, așadar nu este deloc surprinzător că ne este atât de greu să renunțăm la o relație nepotrivită, mai ales dacă vorbim despre ani de relație și sute de amintiri împreună. Cu toate acestea, atunci când ești sigură că vrei să faci acest pas, este bine să ții cont de câteva sfaturi, pentru a-ți ușura atât ție situația, cât și partenerului tău.

1. Pregătește-te pentru ceea ce urmează

Având în vedere că este foarte dificil să iei decizia de a renunța la o persoană atât de importantă pentru tine, probabil te-ai gândit la ce ar trebui să spui. Atunci când îți faci un plan, gândește-te foarte bine și la locul și momentul potrivit pentru o astfel de discuție. Ar trebui să știi cum ar fi mai bine pentru amândoi, însă trebuie să ții cont de un lucru: nu este deloc ok să te desparți de cel cu care ai avut o relație serioasă prin mesaj, email sau pur și simplu la telefon. Amândoi meritați o discuție fața în față.

2. Fii sinceră

Probabil nu vrei să îți rănești partenerul, însă cel mai bun lucru pe care îl poți face atât pentru tine, cât și pentru el este să îi spui adevărul în ceea ce îl privește. În felul acesta veți avea amândoi o încheiere și veți afla ce anume a dus la această situație. Cel puțin veți afla ce anume ați greșit, acest lucru fiind de ajutor în viitor, nu-i așa?

3. Faceți schimb de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.