Cum să alegi fondul de ten perfect pentru tine

0

De la a găsi nuanța perfectă de fond de ten până la aplicarea corectă astfel încât să nu existe pete inestetice, ți-am pregătit un mic despre cum să alegi fondul de ten perfect pentru tine.

Găsirea nuanței perfecte

Cu siguranță ai observat că unele culori ți se potrivesc mai bine decât altele atunci când vine vorba de machiaj. Așa că primul lucru pe care ar trebui să îl faci atunci când ești în căutarea fondului de ten perfect) este să îți cunoști subtonurile pielii, pentru a face cele mai bune alegeri. Subtonurile pielii tale sunt reci, calde sau neutre.

Dacă nu știi cum să alegi fondul de ten perfect există un test simplu pe care îl poți face. Alege două nuanțe de fond de ten, cele mai apropiate de culoarea pielii tele, aplică-le pe ten și apoi mergi la lumină naturală pentru a vedea care este cea care se contopește cu tenul tău. De menționat: dacă ai pistrui, testează nuanța fondului de ten pe o zonă întreagă, nu numai pe cea cu pistrui.

Găsește formula potrivită

Atunci când alegi un nou fond de ten este important să iei în considerare atât tipul pielii tale, cât și gradul de acoperire pe care ți-l dorești. Știm că deja pare o poveste fără sfârșit, dar ar fi de precizat că gradul de acoperire variază de la mic și mediu la mare, în funcție de genul de produs ales: bb cream, cc cream, fond de ten lichid sau serum, fond de ten solid sau sub formă de pudră. Următorii pași te vor lămuri mai bine cum să alegi fondul de ten perfect.

Cel mai bun fond de ten pentru pielea grasă sau predispusă la acnee

Dacă ai tenul gras sau predispus la acnee, cea mai bună variantă pentru tine este să alegi formule lichide, minerale sau sub formă de pudră care nu îți vor irita tenul și nici nu îți vor bloca porii. Sfat: caută pe etichetă cuvântul noncomedogenic. Iar pentru lupta…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.