Cum s-au îmbrăcat vedetele la premiile Grammy 2019. Care au fost cele mai frumoase ținute, dar și cele mai nereușite

0

Vedetele s-au întrecut în ținute care mai de care mai sifisticate și mai extravagante la premiile Grammy 2019. Unele au reușit să atragă admirația tutror celor prezenți, în timp ce altele au fost criticate pentru vestimentația aleasă.

Printre vedetele care au avut cele mai nereușite ținute se numără Kylie Jenner. Aceasta a ales un costum de culoare roz, cu un top drapat, care se continua pe mâini ca mănuși. Toți s-au întrebat dacă este vorba despre un top sau ddoar de niște mănuși.

Cardi B a ales o ținută extravaganță. Este vorba despre o rochie care imita o perlă în partea de sus. Ținuta face parte dintr-o colecție Thierry Mugler din anul 1995.


Katy Perry a făcut și ea o alegere nefericită în ceea ce privește vestimentația. A purtat un top alb cu argintiu în partea de sus, în timp ce în partea de jos aceasta a avut o fustă voluminoasă, de culoare roz, care nu a avantajat-o deloc. Mulți inyternauți au comentat că ținuta seamănă cu o brioșă.


Janelle Monae a ales o ținută extravagantă și sofisticată în același timp. A purtat o rochie de culoare albă, asimetrică, cu un decolteu adânc, aceasta a accesorizat ținuta cu o pălărie la fel de extravagntă. Nu a primit aprecieri pozitive pentru apariție.

 

Printre vedetele admirate pentru ținutele alese la Grammy 2019…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.