Cum s-au îmbrăcat Kate Middleton și Meghan Markle în ziua de Crăciun

0

Alături de soții lor, Kate, Ducesa de la Cambridge, în vârstă de 36 de ani, și Meghan, ducesa de Sussex, în vârstă de 37 de ani, păreau să fi lăsat deoparte divergențele, în timp ce mergeau spre biserică împreună.

Cu toate acestea, alegerea lor pentru ținutele din ziua de Crăciun nu a putut fi mai diferită. În timp ce Kate a ales un look clasic, Meghan a optat pentru varianta chic, purtând articole din colecția prietenei sale Victoria Beckham.

Ducesa de Sussex și-a evidențiat silueta perfectă într-o ținută extrem de elegantă inspirată din moda anilor 40. A purtat un palton roșu cu guler burgundy și o pălărie asortată. Ca accesorii a purtat o broșă aurie și  cercei din aceeași culoare. În mâini, Kate a avut mănuși și un clutch roșu de la Mulberry. Soția prințului William a purtat ciorapi de culoare închisă și pantofi cu toc înalt roșii de la Gianvito Rossi, care au completat perfect stilul anilor ’40.

Ducesa de Sussex, însărcinată, a optat pentru o ținută mult mai modernă. Meghan Markle a apărut la brațul prințului Harry îmbrăcată în culori închise și cu cizme negre cu toc înalt.

Ea purta o rochie bleumarin până sub genunchi și peste un palton, de aceeași culoare, cu două rânduri de nasturi creat de Victoria Beckham, a cărui preț este de 2.250 de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.